Ректорът на МУ и собственик на хостел в Стария град са

...
Ректорът на МУ и собственик на хостел в Стария град са
Коментари Харесай

Ректор и топхотелиер влизат в борда на Пловдив 2019

Ректорът на МУ и притежател на хостел в Стария град са предложенията на ГЕРБ за попълване на Управителния съвет на фондация "Пловдив 2019 ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg
"Винаги съм казавал, че нямаме упоритостта ГЕРБ да предложат и четирите попълнения ", съобщи кметът Иван Тотев. 
"Радвам се, че доктор Стефан Костянев одобри поканата да бъде част от екипа на "Пловдив 2019 ". Тежестта на хората и престижът, който дават на плана, е значим за нас. Професор Костянев е прелестен човек и ще даде тази тежест и убеденост на хората в Управителния съвет ", уточни още той. Второто предложение е на Христо Гюлев - притежател на един от най-известните хостели в Стария град. "Той живее и тупти със сърцето на Стария град ", разяснява по негов адрес Тотев. 
По думите му с това предложение се дава фокус на развиване на Стария град, който би трябвало да отговори на конкуренцията на квартал "Капана ". 
Предложенията би трябвало да бъдат прегледани и гласувани на общинска сесия на следващия ден. Припомняме, че оставка от УС на фондацията подадоха Мариана Чолакова, Пенка Калинкова, Любозар Фратев и Милена Чакандракова. Предстои всички овакантени места да бъдат попълнени. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР